Logo_FIXS_web_header

Een gebruiksvriendelijke medische omgeving waar veiligheid voorop staat

Als bedrijfsarts sta je bij ieder verzuimdossier voor de uitdaging om duidelijk vast te stellen welke beperkingen en mogelijkheden de werknemer kent.

Hierbij is het een pré dat de gespreksverslagen en medische (UWV) documenten in chronologische volgorde toegevoegd kunnen worden aan het beveiligde dossier en dat de juiste documenten tegelijkertijd naar de werkgever en werknemer worden verstuurd. Om gestructureerd te werken wil je al je verantwoordelijkheden terugzien in een overzichtelijk dashboard en in kunnen plannen via je persoonlijke planningsagenda.

printscreens_BA_1

Werk in een beveiligde omgeving voor bedrijfsartsen

Maak eenvoudig medische rapportages en deel deze alleen met bevoegden

In een verzuimdossier leg je gespreksverslagen en medische documenten van de werknemer vast die onder het medisch beroepsgeheim vallen. Daarbij wil je de werkgever en de casemanager tijdig informeren over de mogelijkheden en beperkingen die de werknemer heeft.

 

Met FIXS Verzuim kan je eenvoudig aangeven welke gespreksverslagen, documenten en notities bij wie terecht komen. Zo werk je AVG-proof en zorg je dat de werknemer, werkgever en casemanager op het juiste moment de documenten te zien krijgen waar zij bevoegd toe zijn.

In geval van afwezigheid je taken snel overdragen aan collega's

Er is binnen Nederland een groot tekort aan bedrijfsartsen en dit zal de komende jaren sterk blijven groeien. Je kent het wel; je hebt een volle agenda staan en plotseling kan je wegens privé omstandigheden je taken van die dag niet volbrengen. Op zulke momenten wil je snel kunnen schakelen met medische collega’s en eventuele andere betrokken specialisten.

 

De software van FIXS heeft een aantal hulpmiddelen om snel te kunnen schakelen in de geschetste situaties. Via de gebruiksvriendelijke planningsagenda zie je snel of één van je medische collega’s nog een gaatje heeft om de afspraken van je over te nemen. Met een aantal ‘clicks’ is de afspraak verzet en wordt iedere deelnemer automatisch geïnformeerd. Je kunt er ook voor kiezen collega’s via de verlengde arm-constructie taken over te laten nemen.

Gebruik medische UWV-documenten en je eigen digitale sjablonen

Tijdens het re-integratietraject van een werknemer maak je gebruik van je eigen documenten en die van het UWV, zoals de Probleemanalyse en het Actueel oordeel. Deze wil je op de juiste momenten in kunnen zetten en waar nodig aan kunnen vullen met eigen (medische) informatie.

 

FIXS heeft standaard ingestelde medische taken die gekoppeld zijn aan digitale UWV-documenten. Wanneer de taak actueel wordt heeft FIXS een deel van de informatie al automatisch ingevuld in het UWV-document. Daarnaast is het met de sjabloongenerator ook mogelijk om je eigen documenten te implementeren, waarbij FIXS veel velden al automatisch invult en je enorm veel tijd kunt besparen.

Stel nog sneller medische diagnoses met de onderstaande oplossingen

Ben je benieuwd welke voordelen FIXS allemaal kan bieden voor jou als bedrijfsarts? Neem dan contact op met onze specialisten.

Medisch RIV-dossier

Het medisch RIV-dossier wordt automatisch opgemaakt met documenten uit het verzuimdossier

Bescherm medische en privé notities

Kies eenvoudig welke aantekeningen door medische collega’s ingezien mogen worden of privé blijven

Medische termen herkenning

Medische termen worden automatisch herkend en kunnen alleen gebruikt worden in medische aantekeningen

Overzichtelijke dossier historie

Alle medische rapportages overzichtelijk op een rij tijdens het maken van een passende diagnose

Aanvraag FIXS

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je om onderstaand gegevens in te vullen. Eén van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen. Mocht je intussen nog aanvullende vragen hebben, dan mag je deze sturen naar info@fixs-software.nl.