Logo_FIXS_web_header

Ontdek alle gebruiksvriendelijke oplossingen van FIXS

Bekijk hieronder hoe FIXS jouw verzuimadministratie verbetert, welke statistieken je kunt genereren en met welke salaris- en facturatie software je FIXS kunt koppelen.

Gebruiksvriendelijke & veilige omgeving

Krijg grip op verzuim door samen te werken in een overzichtelijke en beveiligde werkomgeving voor deskundigen en bedrijfsartsen
Ziek-, hersteld- en verlofmeldingen zijn met FIXS binnen een aantal ‘clicks’ gedaan. Nadat de melding is doorgevoerd worden de juiste specialisten op de hoogte gebracht en een passend traject in gang gezet. FIXS werkt volledig AVG-proof door de verschillende deelnemers passende toegang te geven tot taken, documenten en notities op de momenten wanneer dit nodig is. De rest van de informatie wordt vakkundig afgeschermd en staat goed beveiligd opgeslagen. Laat FIXS Verzuim voor jou werken, zodat je zelf tijd vrij kunt maken voor andere activiteiten!    

Grip op verzuim met overzichtelijke dossiers

Werk met alle betrokken specialisten in een gebruiksvriendelijke omgeving
Als werkgever wil je op ieder moment inzicht hebben in de actuele status van je team, evenals je dit als arbodienst wilt hebben voor je klanten. Hierbij is het van belang dat je de juiste cijfers voor handen hebt op het niveau van alle bijbehorende organisaties en teamleden én alles daar tussenin. Wil je bijvoorbeeld de verzuimstatistieken van verschillende afdelingen vergelijken? Óf inzoomen op het een dossier van een teamlid? Al deze mogelijkheden heb je met de software van FIXS Verzuim. Via de overzichtelijke verzuim- en verlofdossiers binnen FIXS Verzuim weet je precies wat de status van een traject is en welke specialisten de medewerker hebben begeleid.

Beveiligde omgeving voor medisch specialisten

Beheer afspraken met werknemers, maak de juiste gespreksverslagen en integreer eenvoudig UWV-documenten
Het is een hele verantwoordelijkheid om als bedrijfsarts een medisch dossier op te stellen. Met FIXS roep je werknemers eenvoudig op voor een afspraak en maak je medische gespreksverslagen, documenten en notities in je eigen medische omgeving. Gebruik de geïntegreerde medische documenten en je eigen sjablonen om een sterk dossier op te bouwen en bepaal zelf bij wie deze terecht komen. Werk veilig en AVG-proof met de gebruiksvriendelijke software van FIXS.

Management statistieken & Rapportages

Genereer eenvoudig statistieken voor actueel inzicht én rapportages voor de verzekeraar
Als werkgever wil je graag op de hoogte zijn van de actuele status van je teamleden. Met de statistieken generator in FIXS krijg je snel inzicht in de verzuimstatistieken van je team op individueel, afdelings- en organisatieniveau. Ook als arbodienst wil je snel inzicht krijgen in de verzuimcijfers van je klanten, zodat je hen tijdig van dienst kunt zijn. Naast dat je eenvoudig statistieken kunt genereren zet FIXS iedere maand automatisch de periodieke verzuimrapportages voor je klaar, welke je direct kunt delen met je verzekeraar.  

Koppelen met UWV & Salaris software

Stuur meldingen automatisch naar het UWV én synchroniseer gegevens één-op-één met je salarisadministratie
Koppel FIXS met UWV Digipoort om alle ziek-, verlof-, en hersteldmeldingen direct naar het UWV te communiceren wanneer deze actueel worden. Bespaar jezelf nog meer tijd door FIXS te koppelen met je salaris software en zo je gehele werknemer administratie up-to-date te houden. Het voordeel van deze koppelingen is dat gegevens en meldingen altijd actueel zijn en je boetes voorkomt bij het UWV.

Poortwachter & UWV Documenten

Werk Poortwachter-proof en integreer eenvoudig officiële UWV-documenten in verzuimdossiers
Verzuim kent vele factoren wat het vaak lastig maakt om één duidelijke oorzaak aan te wijzen. Daarbij verdient iedere medewerker de juiste aandacht. Oftewel soms werkt een traject voor de één beter dan voor de ander én is het belangrijk dat bepaalde taken op de juiste momenten worden ingezet. FIXS biedt de mogelijkheid om, naast de wettelijk verplichte taken, een traject volledig op maat in te richten en bij te stellen, ook wanneer de re-integratie al van start is gegaan. Maak eenvoudig preventieve dossiers aan, stel notificaties in en schakel snel met specialisten wanneer nodig. Voeg daarbij eenvoudig de digitale UWV-documenten toe aan het dossier, welke voor een groot deel automatisch ingevuld worden door FIXS.

Welke verzuim oplossing past bij jouw organisatie?

Om het makkelijker te maken hebben we alvast een aantal productbundels voor je samengesteld.
Benieuwd naar de inhoud? Klik dan op de modules voor meer informatie.

Verzuim
Connect
Arbo
Compleet

Aanvraag FIXS

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je om onderstaand gegevens in te vullen. Eén van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen. Mocht je intussen nog aanvullende vragen hebben, dan mag je deze sturen naar info@fixs-software.nl.