Logo_FIXS_web_header

De volledige verzuimadministratie in één overzichtelijke omgeving voor grote werkgevers payroll bedrijven uitzendbureaus administratiekantoren

Verzuim heeft altijd een negatieve impact op organisaties. Vaak ben je je hier niet van bewust, maar het is belangrijk om tijdig inzicht te krijgen in eventuele verzuimpatronen om zo het herstelgedrag te kunnen verbeteren. FIXS heeft als uitgangspunt dat werkgevers eenvoudig toegang moeten krijgen tot deze data in een gebruiksvriendelijke omgeving. Zo kun je met enkele ‘clicks’ verzuim of verlof melden en zie je de verzuimcijfers die voor jou als werkgever relevant zijn direct terug in je eigen management dashboard.

printscreens_werkgever

Houd grip op de vitaliteit van je team

Verzuim en verlof registreren met een aantal 'clicks' en direct melden bij UWV

Wanneer je een ziek- of verlofmelding krijgt vanuit je team wil je deze zo snel mogelijk kunnen registreren en verder gaan met je dagelijkse werkzaamheden. Je teamlid hoort vanaf dat moment de juiste begeleiding te krijgen met behulp van de daarvoor aangewezen specialisten, zoals een casemanager, bedrijfsarts of arbeidsdeskundige.

 

Met FIXS zijn ziek-, hersteld- en verlofmeldingen binnen een aantal ‘clicks’ geregeld. Nadat een melding is doorgevoerd worden de juiste specialisten op de hoogte gebracht en wordt er een passend traject in gang gezet. Wanneer het een teamlid met een SFB-status betreft wordt direct een melding gedaan naar het UWV. Laat FIXS Verzuim voor jou werken, zodat je zelf je handen vrij kunt houden voor andere activiteiten!

Gegevens up-to-date door FIXS te synchroniseren met je salarisadministratie

Jouw team is constant in beweging en daarom is het belangrijk dat je deze dynamiek op een eenvoudige manier kunt verwerken in je administratie. Het laatste wat je wilt is namelijk dat je dagelijks veel tijd kwijt bent met het up-to-date houden van de gegevens van je teamleden.

 

FIXS verzuim koppel je eenvoudig met je salaris software, zodat gegevens automatisch gesynchroniseerd worden wanneer er mutaties plaatsvinden. Als het goed is zijn gegevens binnen je salarisadministratie altijd correct, aangezien dit invloed heeft op de verloning van je medewerkers. Het synchroniseren van gegevens bespaart je niet alleen enorm veel tijd, maar verkleint ook de kans op registratiefouten in de administratie. Vraag naar de koppelmogelijkheden bij ons support team.

Houd grip met overzichtelijke dossiers en management statistieken

Als werkgever wil je op ieder moment inzicht kunnen krijgen in de actuele status van je team. Hierbij is het van belang dat je de juiste cijfers voor handen hebt op zowel individueel als organisatieniveau én alles daartussenin. Wil je bijvoorbeeld de verzuimstatistieken van verschillende afdelingen vergelijken? Of inzoomen op het verzuimdossier van een teamlid? Al deze handvatten heb je met de verzuimsoftware van FIXS.

 

Met de overzichtelijke verzuim- en verlofdossiers binnen het portaal van FIXS weet je precies wat de status van een traject is en welke specialisten de medewerker hebben begeleid. Doordat je met zijn allen samenwerkt in één omgeving kun je eenvoudig gespreksverslagen en documenten delen met de juiste specialisten. Met de statistieken generator heb je snel inzicht in cijfers op afdelingsniveau, welke je kunt gebruiken om je organisatie te sturen naar de gewenste doelen.

Krijg nog meer grip op verzuim met inzicht in je cijfers! Doe onze quickscan!

0
Indicatie verzuimkosten
0
Gem. verzuimkosten CBS

Vul je verzuimpercentage en de loonsom in!

Werk AVG-proof in één omgeving

Volg de spelregels door de juiste specialisten de passende bevoegdheden te geven

Digitale assistent werkt voor jou

Automatiseer taken zoals het inplannen van afspraken, meldingen doen bij het UWV en het bijwerken van gegevens

Poortwachter-proof verzuimbegeleiding

Begeleid teamleden volgens de Wet Verbetering Poortwachter met vooraf ingerichte protocollen

Periodieke rapportages verzekeraar

De periodieke rapportages voor de verzekeraar worden iedere maand automatisch klaargezet

Bezava- en WGA-protocollen

Stel dossiers eenvoudig bij in het geval van de wet WGA of Bezava

Gebruiksvriendelijke omgeving

Een overzichtelijke omgeving waarin je eenvoudig kunt werken zonder training

Aanvraag FIXS

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je om onderstaand gegevens in te vullen. Eén van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen. Mocht je intussen nog aanvullende vragen hebben, dan mag je deze sturen naar info@fixs-software.nl.