Logo_FIXS_web_header
Laughing at coffee break.

Haal meer uit verzuim met FIXS

De verzuimregistratie software van FIXS is ontwikkelt met het idee om HR-specialisten op de juiste momenten bij elkaar te brengen en de verzuimbegeleiding van de werknemer centraal te stellen. Waar andere leveranciers van deze software blijven hangen in trage systemen en complexe omgevingen, zal FIXS haar gebruiksvriendelijke software doorontwikkelen om jouw dag makkelijker te maken en tijd te besparen, zodat jij je kunt blijven focussen op jouw core business!

 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een demo aan of neem contact op met één van onze adviseurs voor meer info

Een gebruiksvriendelijk en veilige werkomgeving voor arbodienst en bedrijfsartsen

Groei door automatisering met een digitale assistent aan je zijde

Als casemanager óf bedrijfsarts ben je dagelijks druk in de weer met het managen van dossiers, zodat de re-integratie van een werknemer soepel verloopt. Er worden diagnoses gesteld, plannen van aanpak geschreven en afspraken met deskundigen ingepland. Daarnaast wil je dat alles juist gedocumenteerd wordt zodat het dossier volledig op orde is.

 

FIXS automatiseert een deel van jouw taken en documenten en zorgt daarmee dat belangrijke acties op de door jouw gewenste momenten onder de aandacht gebracht worden. Zo bedien je meer werknemers en waarborg je de kwaliteit die jouw klanten gewend zijn. De verrichte diensten worden automatisch per klant verzameld en klaargezet voor je facturatie. Zo kun jij blijven ondernemen!

7630

Als werkgever grip houden op de vitaliteit van je team

Je complete verzuimadministratie in één centrale omgeving

Welke cijfers had de inkomensverzekeraar willen ontvangen? Is mijn verzuimadministratie op orde voor het UWV? Én hoe staat het er eigenlijk voor met de verzuimpercentages binnen mijn organisatie? Dit zijn allemaal vragen waar je spontaan rode vlekken van kunt krijgen wanneer je hieraan herinnerd wordt.

 

Met de verzuim software van FIXS is deze stress verleden tijd. Houd de administratie van jouw team centraal en veilig in één gebruiksvriendelijke omgeving en werk samen met alle deskundigen. Via je eigen dashboard heb je direct inzicht in de verzuimstatistieken en wordt je op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in lopende dossiers. Laat FIXS voor jou werken.

Werk als HR-specialist met FIXS

Haal meer uit je netwerk

Als HR-specialist bevind jij je in een netwerk van deskundigen waarmee je kennis deelt. Je kijkt samen naar manieren waarop je de re-integratie van werknemers soepeler kunt laten verlopen en het verzuim voor de werkgever kunt minimaliseren. Ben jij ambitieus en bereid om je netwerk in te zetten en daarmee je horizon te verbreden?

 

Door je als partner aan te sluiten bij FIXS kan je accelereren als HR-specialist. Wij werken nauw samen met casemanagers, bedrijfsartsen en HR-specialisten die dagelijks gebruik maken van onze software oplossingen en de ervaringen delen met collega’s. Vanuit deze ervaringen implementeren wij de beste ideeën en krijgen onze partners als eerste toegang tot nieuwe functionaliteiten die jouw werkdag makkelijker maken. Maak eens kennis met ons team en groei samen door met FIXS!

Employees giving hands and helping colleagues to walk upstairs. Team giving support, growing together. Vector illustration for teamwork, mentorship, cooperation concept

Aanvraag FIXS

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je om onderstaand gegevens in te vullen. Eén van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen. Mocht je intussen nog aanvullende vragen hebben, dan mag je deze sturen naar info@fixs-software.nl.