Logo_FIXS_web_header

We kunnen het niet leuker maken, wel makkelijker!

FIXS orange&white

Deze valt binnen het kader ‘beter goed gejat dan slecht bedacht’, maar toch vonden we de welbekende slogan van de belastingdienst het best van toepassing op de verplichtingen rondom verzuimregistratie. Stel je voor dat je je werkdag start en een drukke planning voor de boeg hebt. Daarbovenop krijg je onverwachts een aantal ziekmeldingen die ook nog ‘even’ gemeld dienen te worden bij je arbodienst of in je eigen verzuimadministratie. Personeelsverzuim is natuurlijk op zich al vervelend, maar de administratieve verplichtingen maken het vaak ook nog eens een tijdrovende taak.

 

Je logt in bij FIXS en in 3 ‘clicks’ heb je iemand ziek of beter gemeld. Alle betrokken verzuimbeheerders binnen je organisatie worden direct op de hoogte gebracht van de situatie, evenals je casemanager en afhankelijk van het type dossier ook de bedrijfsarts. Heb je een ziek- of 42e weekmelding al doorgegeven bij het UWV? Geen probleem, dit heeft FIXS al voor je gedaan. Zijn er veranderingen in de personeels administratie? Koppel FIXS met je salaris software zodat ook dit automatisch wordt bijgewerkt. Vandaar dat we even gebruik wilde maken van het gezegde ‘We kunnen het niet leuker maken, wel makkelijker!’.

Deze past namelijk perfect bij de visie van FIXS om taken waar mogelijk te blijven automatiseren. Natuurlijk beseffen we maar al te goed dat verzuimbegeleiding altijd mensenwerk blijft en zullen wij de focus leggen op het automatiseren van taken die de administratieve werkdruk verminderen. Laat FIXS voor jou werken zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent!

"We kunnen het niet leuker maken, wel makkelijker!"

Cute blonde young office woman in white shirt, black jacket, with laptop, folder, coffee to go isolated on white background. Expressing true emotions, success, work, having fun

Vraag het Gio!

Gio is onze online verzuim manager die je álles kan vertellen over verzuim! Benieuwd?

Aanvraag FIXS

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je om onderstaand gegevens in te vullen. Eén van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen. Mocht je intussen nog aanvullende vragen hebben, dan mag je deze sturen naar info@fixs-software.nl.